Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Ради мікрорайонів – Миргороду
2018-09-17

І цього року Ради мікрорайонів долучилися до святкової експозиції "Активна громада – успішне місто". До презентації ради мікрорайону готувались завчасно та представили, чим багаті їхні мешканці.

Серед інших вражала експозиція «Центрального». Приємний сюрприз підготував голова вуличного комітету Луценко В.В. разом з дружиною. Їх композиція «Козацького двору» викликала загальне захоплення. Багато природних матеріалів  під умілими руками склали цікаву, яскраву композицію. Дуже симпатичними були і козак, і козачка, і хатинка, і віз, особливо кінь – загалом , все було обдумано і органічно. Загалом на виставці кращих робіт рукодільниць і умільців було багато  унікальних робіт.  В родині Колесник Р.С.- всі майстри «на всі руки». Сама Раїса Степанівна – неперевершена майстриня рукоділля – в неї унікальні вироби і вишиванки, і вив’язані. А ще на виставці були представлені красиві килимки, які до 98 років в’язала її мама Ємельяненко А.С. Прекрасні високохудожні картини, вишиті малесеньким хрестиком надала Безмаль О.В. Її картинами милувались усі відвідувачі. Великим попитом користувались роботи Омельченко З.В. Вишиті своїми руками рушник, сорочки надала Довгаль Г.А.ЇЇ роботи відрізняються  високо технічним  виконанням, вишуканим смаком.

Голова будинкому по вулиці Гоголя, будинок 84 Міщенко С.В. – майстриня на всі руки. З задоволенням милувались і її симпатичними мотанками, вишитими картинами і в’язаними виробами. Колекцію своїх виробів презентувала майстриня Гутнік О.В.Дуже  сподобались її колекція виробів із бісеру, а особливо – букет соняхів в техніці роботи із стрічками.

Центральною експозицією були гобелени в техніці «килимового вишивання» виконані за власними ескізами учасником бойових дій Гузем І.Г.(1923-2009р.)- картини рідного міста.

Дуже велика вдяка нашим шановним спонсорам приватним підприємцям: Стариковській Марії Олексіївні, Хухрі Любов Миколаївні.  Головам вуличних і будинкових комітетів Дмитренко В.Г., Кутько Г.П.,Гутнік Л.М, Руденському Ю.М. , Луценку В.В.

 

 

 

 

 

Антоніна Корольова,

секретар мікрорайону "Центральний"

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]