Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Привітали миргородських олімпійців
2018-05-24

Уже традиційно наприкінці навчального року в Миргороді відзначили юних школярів-науковців та їхніх педагогів. У краєзнавчому музеї відбувся захід "Віват, олімпійці!" Вундеркіндів та їхніх наставників нагородили грамотами, подарунками та привітали святковим концертом.

Із закінченням навчального року учнів та вчителів привітали керуюча справами виконавчого комітету Антоніна Нікітченко та начальник відділу освіти Тетяна Колибельнік. Насамперед, вони подякували дітям за старання та наполегливість, за бажання досягати успіхів не лише в навчанні, а і в пошуково-дослідницькій діяльності. Антоніна Нікітченко повідомила, що міською радою прийнято рішення про матеріальне заохочення переможців олімпіад обласного, всеукраїнського та міжнародного рівня. То ж ті учні, які були старанними та здобули призові місця, отримають грошову винагороду. Антоніна Борисівна також подякувала вчителям та тренерам, які допомагали дітям освоїти матеріал та досягти високих результатів. Їхню працю також буде оцінено.

Захід із символічною назвою "Віват, олімпійці!" з кожним роком  розширює коло юних науковців. За словами Тетяни Колибельнік, цього року  учні проявили свої знання з різних дисциплін і прославили не лише себе, свою родину та школу, а й все місто. Приємно, що кількість миргородських вундеркіндів з кожним роком зростає, а міська влада стимулює дітей до всебічного розвитку матеріально,- додала вона.

Відбулося нагородження всіх, хто показав високий рівень знань, захищали честь міста й стали переможцями обласних та Всеукраїнських олімпіад, конкурсів, змагань: інтелектуальних та творчих. Продовжилося свято  концертною програмою.

 

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]