Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Проект "Символіка школи"
2015-04-29

Нещодавно в залі засідань ЗОШ №9 І-ІІІ ступенів ім. І.А.Зубковського відбувся захист учнівських проектів "Символіка школи". До участі у розробці проектів було запрошено президента Волинсько-Подільської геральдичної колегії, члена Українського геральдичного товариства Джуня Володимира Миколайовича.

Володимир Миколайович сам ще з дитинства захоплювався гербами та символами міст, країн. З його слів ми дізналися, що до сьогодні збереглась особиста колекція зі значків з гербами різних країн. Тому спілкування з ним було цікавим не тільки для учнів, а й для дорослих.

Багато шкіл мають свою символіку, але всього десять на всю Україну, що дотрималися правил її створення. Раз на тиждень протягом  місяця проводив Володимир Миколайович заняття з творчими колективами класів.

Усі діти, що відвідували заняття, навчилися правильно  визначати кольори, пізнавати ази геральдики, гарно засвоїли опис символіки, а також запропонували багато новинок, а саме: ноутбук, розчерк пера, футбольний м'яч  тощо.

Більшість учнів правильно  вибрали напрям розробки символіки. Учні 9-Б класу в гербі використали зображення сови, що є символом мудрості. А у  Манжоса Вадима, учня 10-го класу, проект герба і проект прапора виконано з урахуванням усіх атрибутів та елементів компонування.

Саме  зображення сови, розгорнутої книжки були взяті за основу елементів герба та прапора  школи. Відтепер усі свята будуть супроводжуватися підняттям  прапора  школи.  Володимир Миколайович порекомендував символіку використовувати і на одязі, наприклад, на шкільній формі та спортивному костюмі - шеврон з гербом школи. 

Дуже приємно, що саме діти брали участь у розробці символіки. І ми пишаємося тим, що скористалися порадами досвідченої людини з питань геральдики. Хочемо подякувати геральдичному товариству і особисто Джуню Володимиру Миколайовичу за підтримку та організацію процесу створення символіки школи.

Т.М.Бутко, педагог-організатор

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]