Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Проект «Безпечне місто» допомагає розкривати злочини
2017-03-20

Про це повідомив керівник Миргородського відділу поліції  Володимир Река на зустрічі з представникам ЗМІ. Програма «Безпечне місто», у рамках якої в Миргороді було встановлено 18 камер відеоспостереження допомагає ефективніше працювати правоохоронцям. У 2017 році завдяки саме цьому проекту вдалося розкрити вже 3 пограбування. А у 2016 – знайти винуватців 9 таких злочинів. Володимир Река повідомив, що для придбання додаткового обладнання, котре дозволить правоохоронцям контролювати всі виїзди з міста, на сесії міської ради, за рішенням депутатів, було виділено додатково 200 тис. гривень.

Під час прес-конференції з головним правоохоронцем міста представники ЗМІ цікавилися криміногенною ситуацією та розкриттям злочинів. За словами начальник Миргородського відділу поліції Володимир Река, протягом поточного року зловмисники  скоїли 79 грабежів з помешкань громадян. За статистикою, квартири грабують рідше, ніж приватні будинки. Із 79 грабежів, вчинених цього року, квартирних – усього чотири. Хоча, зауважує начальник Миргородського відділу поліції Володимир Река, принципової різниці для злочинців немає. І така статистика аж ніяк не гарантує безпеки мешканцям багатоповерхівок.

До незаконної операції грабіжники в останні роки готуються дуже ретельно – обирають «жертву», вивчають її спосіб життя, звички та робочий графік усіх членів сім’ї. Часто, попереджає Володимир Река, громадяни самі спрощують роботу крадіям, обговорюючи в соціальних мережах перспективні плани. Розслідувати подібні справи - складно, констатував Володимир Река. Найперше тому, що знайти свідків події вдається не часто. Щоправда, затримавши одну злочинну групу, можна розкрити одразу 5-6 пограбувань. Звучали на прес-конференції також інші запитання. Зокрема, журналістів цікавила позиція миргородських правоохоронців щодо діяльності в місті заборонених законом гральних закладів.  За словами Володимира Реки,  наразі проводяться оперативні заходи, спрямовані на припинення діяльності гральних закладів та пообіцяв інформувати громадськість про результати перевірок.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]