Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Презентація документального фільму «Миргород, або пошук склянки води»
2018-06-28

У березні цього року фільм ісландського режисера Ейнара Тора «Миргород, або пошук склянки води» отримав Гран-прі міжнародного фестивалю документального кіно Global India International Film Festival  за найкращу сценарну, режисерську та продюсерську роботу. Запрошуємо миргородців на презентацію фільму та зустріч із авторами, яка відбудеться 28 червня о 12-й годині в кінотеатрі «Візорія» (м.Миргород, ТЦ «Мир»). Вхід вільний.

Це фільм про життя невеликого провінційного міста-курорту Миргород в світлі глобальних світових суспільних трансформацій та у часи особливо болючого випробовування українського народу  - війни на сході. Його дія відбувається у 2015 році. Провідна тема фільму, розвинута Ейнаром Тором за ідеєю відомого полтавського поета та художника Олега Мінгальова, тема води як фізичного та езотеричного явища та одного з основних скарбів щедрої української землі. Вода як вічний код життя, універсальний для цілого світу, несе в собі ключ до фізичного та психологічного зцілення кожного з нас, постійного оновлення й одвічного коловороту явищ в природі. Адже всі ми є частинками світу і повсякденний вибір кожного з нас має наслідки, які виходять за рамки очевидного. Велика таємниця води та таїнство нашого перебування на цій землі тісно пов’язані між собою. Під час створення фільму Ейнару Тору постійно допомагали Олег Мігнальов та його дружина Інна Мінгальова, перекладач. Автори фільму намагалися донести думку, що будь-якої економічної кризи, скорочення природних ресурсів, забруднення довкілля та навали небезпечних хвороб можна уникнути, якщо прислухатися до того, що каже нам така неймовірна субстанція, як вода. Фільм дає можливість нації осмислити себе у глобальному світі, який завдяки останнім технологічним досягненням став відкритим до тісної взаємодії між окремими людьми та цілими народами.

Посилання на трейлер

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]