Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Правова освіта громадян
2017-08-23

Міський голова Сергій Соломаха зустрівся з в.о. керівника Координаційного центру з надання безоплатної правової допомоги  Олексієм Бонюком, який  відвідав   Миргород у рамках робочого візиту  до Полтавської області. Він ознайомився з роботою  структурних підрозділів  та розповів про перспективи правової освіти.

Олексій Бонюк разом з директором Регіонального центру Олександром Черчатим розповіли про те, як функціонує система БПД в Україні та, зокрема, на Полтавщині. «Система безоплатної правової допомоги працює уже п’ятий рік, і через мережу центрів та бюро правової допомоги забезпечує доступ жителів як великих міст, так і маленьких селищ до якісної правової допомоги», - зазначив в.о. директора Координаційного центру. Зокрема, нова послуга в системі БПД– дистанційне звернення громадян за консультаціями та роз'ясненнями. Також працює безоплатна загально українська "гаряча" лінія контактного центру   - 0 800 213 103.

 Керівник Координаційного центру з надання безоплатної правової допомоги також розповів про підсумки роботи бюро та центрів правої допомоги в Полтавській області, зазначивши, що Миргородське бюро  правової допомоги, яке було створено за підтримки органів місцевого самоврядування  одним з перших, показує гарні показники. За словами керівника цього бюро Людмили Горобець, за рік роботи послугами скористалися більше тисячі громадян. 900 осіб звернулися за первинною допомогою і лише 10% було призначено державного адвоката.

Під час розмови також було обговорено питання підтримки місцевою владою ініціатив системи БПД щодо розширення доступу громадян до правової допомоги.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 03 травня 2024 року

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у травні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю міського голови та секретаря міської ради на травень 2024 року 

     
     
Виїзні прийоми у селах громади

Графік виїзних прийомів громадян спеціалістами Миргородської міської ради

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]