Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Правоохоронці та кінологи пильнують порядок на ярмарку в Сорочинцях
2015-08-19

Перший ярмарковий день у Сорочинцях пройшов мирно без надзвичайних подій,- повідомив начальник Миргородського міськвідділу міліції Володимир Река. Протягом доби з 17 на 18 серпня на території Ярмарку не зареєстровано жодного злочину чи адміністративного правопорушення. Цьогорічний ярмарок під пильним оком правоохоронців. Вони заступили на охорону громадського порядку території Сорочинців ще 14 серпня.

Ярмаркове поле поділено на три умовні зони, за якими цілодобово на весь період ярмаркування здійснюватиметься відео-контроль камерами зовнішнього спостереження. Завдяки камерам, виведеним на центральний пульт чергової частини  черговий матиме змогу спостерігати за обстановкою на ярмарку і керувати пішими нарядами міліції, які патрулюватимуть зони.

Крім стеження за правопорядком можливості системи ефективно використовуватимуться для пошуку загублених дітей та навіть втрачених речей. Щодобово, до охорони правопорядку залучатимуться 60 правоохоронців.  Міліцейські патрулі безперервно працюватимуть у 2 зміни, по 12 годин кожна. Крім цього працюватиме 3 екіпажі ДАІ, експертні, кінологічні служби, а також будуть задіяні Миргородські громадські формування «Оберіг» і «Козацька варта».

В нічний час мобільні групи для своєчасного припинення хуліганства й запобігання кишеньковим крадіжкам додатково підсилюватимуться кінологами зі службовими собаками. З метою забезпечення високого рівня охорони громадського порядку та безпеки гостей ми працюємо у цілодобовому режимі.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]