Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Правоохоронці нагадали водіям про обов’язкові «автомобільні» предмети
2016-01-25

25 та 26 січня на території Полтавської області спостерігатиметься занижена температура повітря, місцями 20-25° морозу, на дорогах – ожеледиця. Враховуючи несприятливі погодні умови, правоохоронці нагадують автовласникам про особливості експлуатації транспортних засобів у зимовий період, особливо при поїздках на далекі відстані.  Про це повідомили у ГУ НП у Полтавській області.

Вирушаючи в дорогу, перевірте технічний стан авто, подбайте про запас палива. Зокрема, не забувайте про зарядний пристрій до мобільного, гарячі напої в термосі, запишіть номери аварійних служб.

Окрім стандартних предметів (аптечки, вогнегасника, знака аварійної зупинки, балонного ключа, буксирувального тросу, запасного колеса та домкрата), в сильні морози не зайвими будуть додатковий комплект теплого одягу, ліхтар на батарейках, дроти «прикурювання», скребок для скла та щітка, свічки, сірники, невеличка лопата.

Аби не отримати обмороження організму та не потрапити у неприємну ситуацію у зв’язку із погодними умовами, пішоходам слід відмовитися від подорожей на далекі відстані. Рухатися тільки по тротуарах чи у спеціально відведених для цього місцях.

Якщо під час руху ви побачили, що хтось потрапив у скрутне становище через негоду, викличте на допомогу аварійні служби або телефонуйте до чергової частини відділу за безкоштовним цілодобовим номером «102».

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]