Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Працювала профільна комісія з питань ЖКГ
2019-03-19

19 березня в залі засідань міської ради пройшло засідання постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, торговельного обслуговування, транспорту, зв’язку, екологічної політики. Основним питанням засідання було обговорення тарифів на теплову енергію в обласному комунальному підприємстві теплового господарства „Миргородтеплоенерго”.

Про результати роботи обласної комісії у м. Полтаві щодо тарифів на теплову енергію в обласному комунальному підприємстві теплового господарства „Миргородтеплоенерго” інформували представники від міста: в.о. обов'язків начальника ВЖКГ Ілля Йощенко та начальник відділу реєстрації місця проживання громадян Ольга Казімірова. Вони повідомили, що у комісії зауважень до розрахунків тарифу не було. Разом з тим, обласна комісія рекомендувала підприємству провести громадське обговорення даного питання та розкрити складові тарифу. Перший заступник міського голови Сергій Швайка нагадав, що подано звернення до антимонопольного комітету та очікують результатів перевірки. У ході емоційного обговорення, в якому взяли участь мешканці мікрорайону "авіамістечко" та головний інженер теплового підприємства, профільна комісія доручила підготовити проект рішення про проведення аудиту підприємства "Миргородтеплоенерго" та внести  це питання до порядку денного сесії. У ході засідання також було заслухано інформацію начальника відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту Тетяни Усик про результати реалізації проектів  „Миргородтеплоенерго” та обговорено пропозицію миргородця, жителя будинку по вулиці Сорочинська,2 щодо встановлення запірної арматури в будинках для автоматичного регулювання тепла в будинках. А ще на комісії було заслухано пояснення в.о директора підприємства "Миргородводоканал" щодо термінів ліквідації аварійної ситуації водоканалізаційної системи в центральній частині міста по вулиці Гоголя,131.

 Також на  засіданні було обговорено низку інших питань, які стосуються організаційних та кадрових моментів в роботі комунальної галузі міста.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]