Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Працювала профільна депутатська комісія з питань ЖКГ
2018-03-14

Проекти рішень щодо реалізації програм житлово-комунального господарства обговорили депутати на засіданні профільної комісії, що відбулася у рамках підготовки 36 сесії міської ради, засідання якої проходитиме 22 березня.

На порядок денний комісії з питань житлово-комунального господарства, будівництва, торговельного обслуговування, транспорту, зв’язку, екологічної політики було внесено наступні питання: про внесення змін до рішення 17 сесії 7 скликання від 11 листопада 2016 року № 23 "Про надання гарантії Миргородської міської ради для забезпечення виконання боргових зобов’язань ОКВПТГ ’Миргородтеплоенерго” за кредитом Північної Екологічної Фінансової Корпорації (НЕФКО) для реалізації проекту “Модернізація теплового району “Авіамістечко” в м. Миргород Полтавської області”, в рамках програми DemoUkrainaDH у співпраці з НЕФКО"; про внесення змін до рішення 32 сесії міської ради (II засідання) 7 скликання від 28 грудня 2017 року № 277 «Про затвердження Програми капітального ремонту житлового фонду м. Миргорода на 2018 рік»; про внесення змін до рішення 21 сесії міської ради 7 скликання  від 27 лютого 2017 року №5 «Про затвердження Програми будівництва, реконструкції та модернізації об’єктів інфраструктури міста Миргород на 2017-2021 роки»;

про дозвіл на передачу з балансу управління соціального захисту населення Миргородської міської ради на баланс КП «Спецкомунтранс» гаража за адресою: м. Миргород, вул. Гоголя, 92; про надання дозволу на укладення договору оренди із Підприємством об'єднання громадян "Соціальне підприємство «Промінь надії»; про внесення змін до рішення 33 сесії міської ради 7 скликання від 19.12.2017 року № 271 «Про дозвіл на передачу в оренду приміщень освітніх закладів»; про передачу квартир з балансу виконавчого комітету Миргородської міської ради на баланс відділу житлово-комунального господарства Миргородської міської ради та депутатські запити.

     По кожному з питань депутати та керівники профільних структур вели обговорення та жваву дискусію, шукали компромісні варіанти рішень по окремих проектах рішень. Найбільше  таких стосувалися капітального ремонту житлового фонду та дорожньо-мостового господарства.

     Додатково на засіданні у "різному" були розглянуті проектні пропозиції активістів. Вони пропонували, зокрема, організувати низку інформаційних та тематичних заходів щодо поводження з твердими побутовими відходами. За підсумками обговорення керівникам відповідних служб дано рекомендації спільно з активістами підготувати план заходів щодо просвітницької роботи серед населення.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]