Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Працювала громадська рада
2018-08-10

На черговому засіданні громадської ради при виконавчому комітеті Миргородської міської ради прийняли нових членів до їїскладу та обговорили низку запланованих питань. Перше питання порядку денного про діяльність Миргородського району газопостачання ПАТ "Полтавагаз" у сфері надання населенню послуг із газопостачання перенесли, оскільки керівник, якого на зустріч з представниками громадськості запрошували офіційно, знову не з'явився. Тому на засіданні вирішили шукати інші шляхи спілкування з надавачем послуг миргородцям: письмово звернутися до обласного керівництва.

Про профілактику правопорушень серед неповнолітніх доповідали інспектор сектору ювенальної превенції Яніна Захода та начальник служби у справах дітей Євгенія Усатова. Це питання набуло широкого обговорення. Громадськість занепокоєна і стурбована поведінкою дітей і підлітків. Активісти продемонстрували фото і відеофакти "активного" дитячого відпочинку. Докази "дозвілля" дітвори використають відповідні служби для профілактичної роботи з батьками. На цьому наполягла секретар міської ради Наталія Гирка і знайшла підтримку членів громадської ради. "Разом ми повинні зробити все для того, щоб наші діти були гордістю Миргорода, а не зростали невихованими і жорстокими".

Також на засіданні начальник відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту Тетяна Усик поінформувала про участь у обласному конкурсі проектів розвитку територіальних громад Полтавської області. Пропонується основні три компоненти: запровадження електронного щоденника, створення та інтеграція панорамних фото на Google мапу і сайт Миргорода та встановлення і підключення камер відеонагляду.  У разі, якщо проект Миргорода пройде відбір, на його реалізацію місто отримає 600 тисяч гривень з обласного бюджету. Ще стільки ж передбачає співфінансування з міського бюджету. По кожному напрямку проектної пропозиції відбулося активне обговорення.

 

 

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]