Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Працівників культури та аматорів народного мистецтва привітали з професійним святом
2017-11-10

У приміщенні Миргородського краєзнавчого музею відбулися урочистості з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтва. Цьогоріч працівники сфери культури отримали дарунки до професійного свята заздалегідь. Частину бюджетних коштів було спрямовано на поточні та капітальні ремонти закладів культури.

Вітаючи представників творчої професії зі святом, міський голова Сергій Соломаха подякував їм за самовіддану працю, за те, що створюють та підтримують позитивний імідж курортного міста, прославляють Миргород на конкурсах та фестивалях, розвивають таланти підростаючого покоління. Він підкреслив, що культура не має фінансуватися за залишковим принципом. Цій галузі і надалі приділятимуть належну увагу. 

Привітала колег зі святом і начальник відділу культури Лариса Педченко. Вона  подякувала за творчий пошук та  креативність в організації планової роботи.

У рамках святкувань колективи презентували заклади. Кожен виступ був креативний та сприяв святковому настрою. Завершилися  урочистості святковим концертом. З нагоди свята низку працівників нагородили Почесними грамотами та Подяками.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]