Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Позачергове засідання комісії з питань ТЕБ та НС
2021-03-15

На жаль, маємо в Україні третю хвилю коронавірусу, і щоденна статистика хворих є тому підтвердженням. За останню добу в Миргородській громаді зареєстровано 26 хворих  на COVID-19. Про запобігання поширенню на території міста гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом, говорили на позачерговому засіданні міської комісії з питань ТЕБ та НС, яку провів перший заступник міського голови Олександр Острянин. Обговоривши та проаналізувавши ситуацію, комісія вирішила: заборонити масові заходи, продовжити щоденний моніторинг захворюваності в освітній сфері, а також посилити контроль за дотриманням громадянами, підприємствами, установами, організаціями протиепідемічних вимог у закладах торгівлі продовольчими і непродовольчими товарами, в тому числі на агропродовольчих ринках, закладах дошкільної освіти, перукарнях та салонах краси, закладах фізичної культури та спорту, закладах, що надають послуги з розміщення, закладах громадського харчування, розважальних закладах.

Наполегливо просимо громадян і керівників різнопрофільних установ та приватних організацій і підприємців дотримуватися протиепідемічних вимог. Рейдові перевірки щодо дотримання  карантинних норм, передбачених Постановами Кабміну, розпочнуться з вівторка, 16 березня. 

Йшлося на засіданні комісії і про хід вакцинації від коронавірусної інфекції. Нагадаємо, ця кампанія розпочалася першого березня. У Миргороді під час першої хвилі вакцинації було щеплено медиків. 5-го березня з області привезли сімдесят доз сертифікованої вакцини індійського виробництва. Нині на Полтавщині триває другий етап вакцинації від коронавірусної інфекції. На цьому етапі дощеплять медичних працівників та робитимуть щеплення людям віком 80+ та соціальним працівникам.

Нині розроблено кілька механізмів, як отримати щеплення всім охочим. Про це ми повідомимо згодом, у розширеному інформаційному повідомленні. 

 Також на засіданні було порушено питання  щодо відновлення руху шкільних автобусів.

 ПРОТОКОЛ комісії

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]