Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Поліція розповіла громадськості про розслідування правопорушення на центральному ринку
2020-06-18

На засіданні громадської ради, що відбулося 18 червня, поліція Миргорода розповіла громадськості міста про перебіг розслідування кримінального провадження, відкритого за фактом спричинення тілесних ушкоджень 66-річному заступнику директора місцевого ринку.

За інформацією начальника Миргородського відділу поліції Андрія Тюкова, подія мала місце 7 червня, близько 09:30. Тоді у Миргороді на території центрального ринку 33-річний місцевий житель вдарив заступника директора підприємства. Від удару 66-річний чоловік впав і знепритомнів. Його в безпорадному стані каретою швидкої госпіталізували до реанімаційного відділення Миргородської районної лікарні. За даним фактом відомості були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань – за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження.

Начальник територіального підрозділу поліції розповів про слідчі та оперативні дії, які були реалізовані для розкриття цього злочину: «Встановлено особу правопорушника, допитані свідки та призначено ряд відповідних судових експертиз. 33-річному миргородцю повідомлено про підозру у спричиненні умисних тяжких тілесних ушкоджень та обрано судом запобіжний захід – особисте зобов’язання».

 Схвильвані такою ситуацією, члени громадської ради  наполягали на суб'єктиновному росзслідуванні  правопорушення та  постійному звітуванню керівництва поліції  перед громадськістю.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]