Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Підсумки XV шахового фестивалю "Миргород - 2016"
2016-07-25

25 липня міський голова Сергій Соломаха взяв участь у церемонії нагородження переможців XV шахового фестивалю "Миргород - 2016". Сергій Павлович привітав усіх учасників та запросив гравців на чергову зустріч за шахівницями у місті-курорті.

Як повідомив ініціатор фестивалю, суддя національної категорії, тренер ФІДЕ Валерій Яворовський, цього разу за кубки та грошові заохочення змагалися понад 160 учасників з 16 областей України. За словами головного судді турніру, міжнародного арбітра Олега Товчиги, гравці показали високий рівень гри у різних вікових групах. За шахівницями упродовж змагань точилася напружена боротьба. Переможців визначали у кожному турнірі з обрахунком за міжнародною системою: турнір „А” – опен з обрахунком рейтингу FIDE; турнір „Б” – опен з обрахунком національного рейтингу (ІК України, ФІДЕ не більше 2250); турнір „В” – дитячий опен (2002 р.н. та молодші) з обрахунком національного рейтингу; турнір „Г” – рапід-турнір з обрахунком рейтингу член виконкому Федерації шахів України з швидких шахів; турнір „Д” – бліц-турнір з обрахунком рейтингу FIDE з бліцу.

Миргородців знову порадував вихованець ДЮСШ, учень гімназії ім.Т. Шевченка  Роман Яременко. Хоббі, яке він уподобав з чотирьох років, принесло кандидату в майстри спорту перше місце в турнірі "А". А Влада Ставицька посіла друге місце серед жінок. Вітаємо всіх переможців і бажаємо нових перемог за шахівницями.

Змагання проходили  у приміщенні Миргородської спеціалізованої школи № 5 під патронатом Миргородського міського голови Сергія Соломахи. Спонсори заходу: ПрАТ "Миргородкурорт", ПАТ" Миргородський завод мінеральних вод", за підтримки відділу у справах спорту сім"ї та молоді, відділу освіти, Миргородської ДЮСШ, адміністрації Миргородської СШ №5. Організатори та спонсори фестивалю вручили кубки, призи та заохочувальні сувеніри переможцям.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]