Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Підсумки роботи відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту за 2020 рік
2021-03-10

На плановому засіданні виконавчого комітету, який провів міський голова Сергій Соломаха 10 березня, підбили підсумки роботи відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту за минулий рік. За словами начальника цього відділу Тетяни Усик, відділ займається залученням коштів на реалізацію стратегічних проєктів, направлених на розвиток громади, реалізує політику енергозбереження та енергоефективності, налагоджує відносини з вітчизняними та іноземними партнерами в сфері муніципального розвитку з метою спільної реалізації проєктів. Протягом 2020 року відділ здійснював управління проєктами загальною вартістю 107,4 млн. грн., було подано конкурсні інвестиційні заявки на загальну суму 104,3 млн. грн та на 6 конкурсів з визнання досягнень у різних сферах.

Робота відділу здійснюється відповідно до Стратегії сталого розвитку Миргородського субрегіону. На стратегію відділом подано 15 проєктів, з них виконання 10 проєктів покладено на ВМІІЕ. За словами доповідача, на основі проведеної роботи та досягнень працівники відділу формували інформацію на запит Фонду "Регіональний центр економічних досліджень та підтримки бізнесу". Метою визначення  рейтингу - інституційна спроможність і сталий розвиток м.Миргород серед малих та середніх громад України з чисельністю населення до 150 тисяч. Для визначення інституційної спроможності і сталого розвитку Фондом було запропоновано оцінити місто за 40 критеріями. За результатами оцінки 58 громад Полтавської області місто посіло перше місце у рейтингу області та перше місце у «Всеукраїнському рейтингу інституційної спроможності та сталого розвитку громад» за результатами оцінки 1540 громад України.

У кінці 2020 року Фондом було проведено ще одне оцінювання. На той час оцінка здійснювалася вже по Миргородській міській територіальній громаді. Результат – 3 місце серед 300 кращих громад України. Цей результат вказує на те, що місто Миргород вже зарекомендувало себе як спроможне місто, місто зі сталим розвитком, і що приєднані до міста громади, потребують додаткової уваги.    

Для інформування громади та партнерів про діяльність відділу створено на офіційному сайті міста сторінку відділу, розділи "Проєкти міста" та "Громадський бюджет", у соцмережі -  сторінку відділу та групу "Громадський бюджет Миргородської громади.  

Звіт відділу про роботу за 2020 рік 

За підсумкам  обговорення детального аналізу про діяльність відділу, міський голова  відзначив результативну роботу та подякував команді за вагомі досягнення у сфері енергоефективності та залученні інвестицій у громаду.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]