Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Підписано договори про співробітництво територіальних громад
2015-10-23

Миргород став чотирнадцятим містом в Україні у питанні міжмуніципального співробітництва. Тут відпрацьовуватимуть питання поводження з твердими побутовими відходами у Миргороді і Миргородському районі. До участі у спільному проекті долучилися 7 сільських громад.

Комплексне поводження з побутовими відходами у Миргородському районі разом втілюватимуть місто і сільські громади, які вирішили поліпшити екологічну культуру. Міська рада вийшла з пропозицією до голів сільських рад долучитися до комплексу спільних заходів, які спрямовані на соціально-економічний та культурний розвиток територій. В Україні це нові ініціативи Закону України «Про співробітництво територіальних громад". Їх потроху підтримують жителі громад, які хочуть змін на краще. Нині підписано 13 таких договорів. Прагнуть поліпшити умови проживання і жителі Миргородського району. Серйозно до об'єднання зусиль довкола збору та вивезення сміття підійшли поки що кілька громад. Після низки зустрічей і консультацій, 5 сільських рад, які межують з Миргородом схвально відгукнулися на таку ініціативу. Першим практичним кроком у цьому напрямку стало офіційне підписання Договорів про співробітництво територіальних громад Миргородської міської ради з Шахворостівською, Біликівською, Петрівцівською, Ярмаківською та Гаркушинською сільськими радами.

Фахівці міської ради розробили міжмуніципальний проект «Створення комплексної системи поводження з твердими побутовими відходами у Миргородському районі". Загальна вартість проекту майже 1, 5 млн.грн. Співфінансування муніципальних бюджетів – 10%.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]