Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Органи місцевого самоврядування розраховують на допомогу уряду у вирішенні низки проблем
2018-05-22

Міський голова Сергій Соломаха взяв участь у засіданні Правління Асоціації  міст України, що відбулося 21 травня в Києві. На порядку денному було порушено низку питань у роботі органів місцевого самоврядування.

Органи місцевого самоврядування розраховують на конструктивну позицію та допомогу уряду у вирішенні низки проблем щодо бюджетного забезпечення громад у 2018 році. Про це під час засідання Правління Асоціації міст України заявив голова АМУ, міський голова Києва Віталій Кличко.

Наголошувалося на недостатності обсягів освітньої та медичної субвенції, суб'єктивному розподілу ОДА субвенції на фінансове забезпечення будівництва, реконструкції, ремонту і утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах, удосконалення процедури монетизації пільг на проїзд. Також було порушено питання  щодо законодавчих ініціатив позбавлення повноважень здійснення державного архітектурно-будівельного контролю та скасування пайової участі в розвитку інфраструктури населеного пункту, обладнання багатоквартирних будинків лічильниками тепла та заборгованості державного бюджету перед комунальними підприємствами за надані споживачам пільги та субсидії.

Після засідання Правління АМУ міські голови зустрілися із прем‘єр-міністром Володимиром Гройсманом та членами уряду, щоб обговорити шляхи розв’язання проблем, порушених на засіданні. Серед поставлених  міськими головами питань була, зокрема, і тема  щодо перереєстрації підприємств з одного населеного пункту в інший.

За підсумками спілкування Володимир Гройсман дав відповідні доручення профільним міністрам, а також доручив створити робочі групи за участю членів уряду та міських голів для детального вивчення та розв'язання проблем кожної громади.

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]