Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Ой, на Івана, та й на Купала!
2017-07-07

Івана Купала - це свято молодості, краси й очищення. Цього дня предки збирали трави і зілля, купалися та обливалися водою. Головним його атрибутом були віночки, з якими пов`язано чимало звичаїв та дівочих ворожінь на долю. Доки дівчата старанно плели віночки та прикрашалися, хлопці мали підготувати гарне вогнище. Таке святкування Купала відбулося 6 липня 2017 р. біля річки в мікрорайоні "Почапці і мало масовий характер, було урочистим і красивим. Захід поєднав у собі стародавні українські звичаї, театралізоване дійство, ігри та розваги.

Участь у театралізації взяли працівники міського будинку культури та жителі мікрорайону: ведуча - Михайлюк А.; Водяник - М`якота М.; русалки - Кочеткова С., Сінельник К., Відьма – Аверченко Л., дівчата – Вовк Т., Безніщенко Х.,Аверченко Є, Єфремова Т., Павленко В., Міхеєва К. і жіночий ансамбль «Горлиця» Центру культури і дозвілля. Дотепні та винахідливі ведучі не давали нудьгувати ні хвилини, вигадували найрізноманітніші конкурси як для дітлахів, так і для дорослих. Дівчата вбирали купальське деревце Марену, пускали віночки, гадаючи на суджених.

Свято традиційно завершилося спалюванням купальського опудала, стрибками через багаття та куштуванням смачної каші, яку приготувала Которгіна Н..

За допомогу у проведенні гості свята висловлюють вдячність виконавчому комітету Миргородської міської ради, міському відділу культури, депутату Миргородської міської ради Семененку Г.П., секретарю ради мікрорайону Позичайло В.В., приватному підприємцю Галенку Ю.Г.

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]