Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Одинадцятикласники склали перший іспит
2015-04-27

24 квітня відбулося зовнішнє незалежне оцінювання з української мови і літератури, результати якого вперше одночасно зараховуватимуться як державна підсумкова атестація зі шкільного курсу української мови і літератури, а також як вступний тест для бажаючих вступати до вищих навчальних закладів у цьому році.

За оперативною інформацією, явка абітурієнтів у Полтавській області становила 95,8 відсотків від загальної кількості зареєстрованих (по Україні 95,4 %).
  На 43 пунктах проведення зовнішнього незалежного оцінювання, які функціонували у Полтаві, Кременчуці, Лубнах, Миргороді, Гадячі та Пирятині, 10 633 учасники виконували завдання сертифікаційної роботи. Близько 2 тисяч педагогічних і науково-педагогічних працівників забезпечували супровід процедури ЗНО.
  Очікується, що результати ЗНО з української мови і літератури будуть оприлюднені до 15 травня.
  Департамент освіти і науки облдержадміністрації висловлює щиру подяку всім науково-педагогічним та педагогічним працівникам, які забезпечували проведення зовнішнього незалежного оцінювання на пунктах із суворим дотриманням процедури, керівникам органів управління освітою, усім, хто організував підвезення учасників і, тим самим, їхнє своєчасне прибуття на пункти, працівникам органів внутрішніх справ, державної служби охорони, спецзв’язку, медичним працівникам за відповідальне та організоване проведення зовнішнього оцінювання з української мови та літератури.

 

Департамент освіти і науки
  Полтавської облдержадміністрації

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]