Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Обласний туристично-мистецький фестиваль «Пісенні мандри»
2016-07-25

З метою промоції національних туристичних брендів Полтавщини, відродження та популяризація бардівської (авторської) пісні, заохочення молодих співаків до творчої співпраці, пропагування здорового способу життя серед широких верств населення 25-27 липня 2016 року в Миргороді вдруге буде проведено Обласний туристично-мистецький фестиваль «Пісенні мандри» та виставку «Барвиста Полтавщина».

До участі у виставці «Барвиста Полтавщина» запрошуються народні майстри, заклади харчування та розміщення, територіальні громади з презентаціями своїх туристичних принад у вигляді виставкових стендів, буклетів, гастрономічних виробів, творчих виставок тощо. Участь у конкурсі та виставці є безкоштовною та за наявності надісланої заявки на адресу організаторів до 20 липня п.р.! Учасниками фестивалю «Пісенні мандри» можуть бути як фізичні, так і юридичні особи: студенти вищих та середніх навчальних закладів, окремі аматори, туристичні клуби, гуртки, об`єднання громадян, всі бажаючі барди, композитори, співаки без обмеження у віці й громадянстві, які подали заявку і отримали запрошення.
  Детальна інформація за телефонами: (0532) 606223, 606369.

Організатори заходу: управління інфраструктури та туризму Полтавської облдержадміністрації, управління культури Полтавської облдержадміністрації, Обласний центр народної творчості та культурно-освітньої роботи, за підтримки ПрАТ «Миргородкурорт», виставкового центру «ТІС» (м. Полтава).
 
   

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]