Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Обласний конкурс-огляд екологічних агітбригад в Миргороді
2016-04-11

У Миргороді відбувся завершальний зональний етап XXIV обласного конкурсу-огляду екологічних агітбригад, театрів (шоу), присвячений охороні та раціональному використанню ґрунтів. Журі конкурсу визначали кращих серед 8 команд Великобаганського, Гадяцького, Зіньківського, Миргородського та Шишацького районів.

Вони оцінили виступи учасників за кількома критеріями, серед яких і відповідність до заданої тематики, і оригінальність сценарію, і рівень режисури та акторської майстерності, взаємодія агітбригад з державними та громадськими організаціями та інші.
  Усіх учасників нагороджено почесними дипломами, а переможців зонального етапу, котрими стали екологічний театр «Паросток» Миргородської спеціалізованої школи І – ІІІ ступенів № 5 та екологічна агітбригада «Джерело» Сагайдацької загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів Шишацької селищної ради, запросили взяти участь у XXIV обласному конкурсі-огляді екологічних агітбригад, театрів (шоу), що відбудеться 26 квітня 2016 року.
   

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]