Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Обласна туристська Спартакіада учнівської та студентської молоді
2016-10-12

123 учасники з пішохідного та 70 учасників з велосипедного туризму з міст Горішні Плавні, Миргорода, Диканського, Кобеляцького, Лохвицького, Лубенського, Новосанжарського, Машівського районів, Полтавського обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді та звичайно господарі змагань – команда Полтавського міського Центру позашкільної освіти взяли участь у  відкритому  Чемпіонаті м. Полтави з пішохідного та велосипедного туризму на Кубок міського голови в залік 21 обласної туристської Спартакіади учнівської та студентської молоді, що проходив у селищі Вороніно.

У перший день учасники змагалися в особисто-командній першості на дистанції «Смуга перешкод». Змагання проводилися в складних погодних умовах – дощі та холод, але не зважаючи на це, учасники успішно долали складні дистанції на схилах Монастирської гори. Переможцями та призерами змагань стали: Оне Ольга-Валентина – м.Миргород; Перерва Інна – м.Полтава; Портяний Сергій – Лохвицький район; Безкровний Богдан – Лубенський район; Лемешко Максим, Танько Анастасія, Дудник Дар’я, Порутчик Максим – вихованці ПОЦТКУМ; Федь Володимир, Кусайко Богдан, Голуб Олександра, Талдикіна Наталія – Кобеляцький район. На другий день учасники змагалися в командній першості на дистанції «Смуга перешкод». Переможцями та призерами стали команди Машівського району, Лубенського району, ПОЦТКУМ – старша вікова група. ПОЦТКУМ, Кобеляцький район, Лохвицький район – середня вікова група. У змаганнях з велосипедного туризму перемогу по обох вікових групах святкували юні велосипедисти з Полтави, другими були туристи з Кобеляцького району, трійку призерів замкнули Команда Лохвицького району – середня вікова група, команда Лубенського району – старша вікова група. Перехідний Кубок Міського Голови завоювали туристи з Кобеляцького району.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]