Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Обговорили хід прокладання водогону на "Личанці"
2016-04-06

Продовжуються роботи за проектом DESPRO з розвитку системи водопостачання міста Миргорода. Представники відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту міської ради та працівники підприємства "Миргородводоканал" зустрілися з мешканцями мікрорайону "Личанка". На кутку говорили про прокладання централізованого водогону вулицями мікрорайону.

Як розповіли представники міської влади, фінансову допомогу у вирішенні цього питання надає швейцарський проект DESPRO “Підтримка децентралізації в Україні”. На умовах співфінансування проект – влада – жителі пропонується освоїти 1,5 млн. грн. донорських коштів, що становить близько половини загальної вартості робіт. Ремонтні роботи виконуватиме підприємство "Миргородводоканал".

За словами в.о.директора ОКВПВКГ  "Миргородводоканал"  Андрія Беркунова, з одного домоволодіння необхідно передбачити 2,5 тис.грн. для виготовлення технічної документації на водопостачання будинку, врізку в мережевий водогін та  установлення лічильника. Для тих громадян, хто не зможе відразу внести всю суму, водоканалом передбачена безвідсоткова розстрочка до півроку.

За підрахунками спеціалістів, охопити якісним централізованим водопостачанням потрібно більше ста домогосподарств на вулицях Красносількій та Ламаній  і закільцювати район Стадня-Королівщина. Реалізація цього проекту забезпечить мешканців міста Миргород якісною водою та зменшить її втрати, а у разі аварії на водогоні – дозволить проводити роботи без перекривання води всьому мікрорайону.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]