Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Обговорили фінансові питання
2017-12-15

У рамках підготовки чергової  сесії відбулося засідання комісії з питань бюджету, інвестицій та підприємництва. У ході роботи комісія обговорила проектні рішення, підготовлені до затвердження на сесійному засіданні - майже 50 питань.

На профільному засіданні обговорили показники проекту міського бюджету на 2018 рік  та зміни до бюджету поточного року. Заслухали звіт про підсумки економічного і соціального розвитку у 2017 році та затвердження Програми економічного і соціально розвитку міста Миргорода на 2018 рік.

У ході засідання було обговорено зміни до цільових програм поточного року та розглянуто низку програм, які передбачені для реалізації в наступному. Зокрема, про призначення щомісячної стипендії Лісовець А.О.– дружині загиблого депутата міської ради Супруненка О.А., про порядок фінансування в 2018 році комунального підприємства "Спецкомунтранс", про затвердження Програми приватизації об’єктів комунальної власності міста та Переліку об’єктів комунальної власності, що підлягають приватизації у 2018 році; про затвердження Порядку передачі в оренду комунального майна міста Миргород, Методики розрахунку орендної плати за комунальне майно та пропозиції її розподілу, орендних ставок за використання майна територіальної громади м. Миргорода, Типового договору оренди комунального майна, про встановлення мінімальної вартості місячної оренди одного квадратного метра загальної площі нерухомого майна фізичних осіб, про затвердження переліку природоохоронних заходів для фінансування з фонду охорони навколишнього природного середовища міста у 2018 році, про затвердження Програми реалізації проекту Європейського Союзу "Модернізація виробництва, постачання та споживання теплового району в місті Миргород (MO.GE.DI.CO)", про Міську програму розвитку спорту на 2018рік, про затвердження Положення про стимулювання талановитих і обдарованих дітей та молоді міста Миргород.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]