Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
«Новорічний вогник» для студентів Університету III віку
2019-12-27

Новорічне свято – це, без сумніву, довгоочікувана казка не тільки для дітей, а і для дорослих. Неможливо уявити Новий рік без веселощів, чарів, подарунків та сюрпризів. Дорослі так як і діти чекають цього казкового періоду, який пахне хвоєю та мандаринами, світиться вогниками гірлянд та блискітками мішури. А як же інакше, адже саме на Новий рік можна потрапити у казку.

 У приміщенні Миргородського краєзнавчого музею для студентів Університету III віку було проведено святковий захід – «Новорічний вогник». Під час свята відбулася концертна програма, яку підготували колективи Миргородського міського відділу культури. В концерті прозвучали колядки, щедрівки, українські народні та новорічні пісні у виконанні народного пісенного ансамблю «Горлиця» ЦКД, керівником якого є Людмила Совгиря. Чудову новорічну атмосферу створили учасники художньої самодіяльності ЦКД Ірина Лисенко, Настя Купріянова, Алла Михайлюк та звукооператор Ігор Фурман. Глядачі залишилися задоволені виступом артистів і на протязі концерту дарували їм щирі оплески.

Слухачі Університету III віку були теж задіяні у театралізованому дійстві. Веселого настрою додала поява Діда Мороза у виконанні Надії Степанович та Снігуроньок – Надії Деркач і Людмили Пузій, які порадували своєю присутністю гостей свята. Підопічні Територіального центру залюбки розповідали новорічні вірші, співали пісні про зиму та Новий рік, водили хороводи. Найактивніші отримали солодкі призи. Кожен мав змогу показати свої танцювальні здібності у веселій дискотеці. На святі лунали гарні привітання, чудові побажання та теплі слова для присутніх. Гарного новорічного настрою додало попурі з новорічних пісень, які виконували студенти Університету III віку під акомпанемент Раїси Карюк.      

 «Новорічний вогник» був дійсно новорічним. Глядачі були задоволені святковим заходом, який був проведений на високому естетичному рівні, завдяки підтримці та безпосередній допомозі колективів Миргородського міського відділу культури та Миргородського краєзнавчого музею. Учасникам і організаторам вдалося передати святковий настрій, створити чудову атмосферу та відчуття дива, відчуття казки. За веселими усмішками і вдячними оплесками глядачів можна судити, що «Новорічний вогник» пройшов вдало.

Безперечно, цей захід об’єднав усіх і найкращою кульмінацією свята було бачити щасливі посмішки один одного. Дякуємо всім, завдяки кому ця новорічна казка відбулася.

Наприкінці заходу для студентів Університету III віку був накритий святковий стіл. Щаслива мить святкування Нового року скінчилася на хорошій ноті. Гарним настроєм, радістю, відчуттям чарівної казки - ось з якими емоціями підопічні Територіального центру зустрічатимуть Новий 2020 рік. Гарного настрою, міцного здоров’я, миру, перемог та здійснення всіх заповітних мрій у Новому році!

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]