Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Новорічні пригоди у мікрорайоні "Промисловий"
2019-01-03

На одному із дитячих майданчиків мікрорайону "Промисловий" влаштували новорічні пригоди. Біля святково вбраної ялинки зібралися новорічні та казкові герої, які розважали дітей та дарували їм святковий настрій і солодощі.

Конкурси, хороводи для дітвори цього мікрорайону організували працівники міського відділу культури. Казкові персонажі подарували казку дітям біля ялинки. Дід Мороз, Снігуронька та інші казкові герої запрошували малечу бути не тільки глядачами, а ще й учасниками веселих конкурсів.

Кожного року у мікрорайонах проводять новорічні ранки. За словами секретаря міської ради  Наталії Гирки, яка привітала дітей і дорослих зі святами, кошти на організацію свята для дітей традиційно виділяє міська влада. Наталія Олексіївна побажала  дітям і дорослих веселих свят під мирними небом.

Рада мікрорайону «Промисловий» від імені численної дітвори та їх батьків висловлює щиру подяку міській раді за чудові новорічні подарунки, міському відділу культури -  за захоплюючу ігрову програму з дітьми, начальнику МЖЕУ Марченку Олександру Олексійовичу - за одну з найгарніших ялинок у нашому місті.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]