Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Нові послуги в Миргородському ЦНАП
2017-08-18

У  Центрі надання адміністративних послуг м. Миргорода з  10 серпня 2017 року  - нові послуги: оформлення  паспорту громадянина України в формі ID-картки та закордонного біометричного паспорту. На сьогодні такими послугами  вже  скористалися 42  особи.

Для оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон громадянину необхідно при собі мати: паспорт громадянина України, код та паспорт громадянина України для виїзду за кордон старого зразка, якщо такий є.

Для оформлення дитячих закордонних паспортів необхідно мати свідоцтво про народження, фото 10*15 на білому фоні (якщо немає 12 років) та присутність одного з батьків з паспортом громадянина України. Якщо на момент народження дитини один з батьків особа без громадянства або іноземець при собі необхідно мати довідку про належність до громадянства України дитини.

Біометричний паспорт для дитини на сьогодні оформлюється з народження. Термін дії такого паспорту 4 роки. У дітей до 12 років, яким оформлюють паспорт, не беруть відбитки пальців, але без відбитків пальців паспорт не перестає бути біометричним.

 Оформлення в регламентному режимі біометричного закордонного паспорта коштує 557 грн. 32 коп. та видається не пізніше ніж через 20 робочих днів з дня оформлення заяви-анкети на його отримання, оформлення в терміновому режимі – коштує 810 грн. 32 коп. та видається через 7 робочих днів з оформлення заяви-анкети на його термінове отримання.

До речі, за отриманням закордонного біометричного паспорту  до ЦНАПу можуть звернутися не лише жителі Миргорода, а і всі громадяни України, окрім мешканців окупованих територій.

Для зручності громадян у ЦНАПі працює термінал самообслуговування, де можна оплатити відповідні послуги.

Адреса Центру: м. Миргород, вул. Старосвітська 22/5, тел. для довідок (05355) 5-03-18

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]