Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Неправильна експлуатація пічного та газового опалення небезпечна для Вашого життя!
2016-01-12

Щорічно взимку зростає ймовірність виникнення пожеж. Люди починають інтенсивніше обігрівати житлові будинки та господарські приміщення, не дотримуючись елементарних правил пожежної безпеки. Переважна більшість пожеж виникає через порушення правил пожежної безпеки при використанні та монтажу пічного і газового опалення. Найгірше те, що в цих пожежах гинуть люди.

Основними причинами виникнення пожеж є те, що у повсякденних турботах, рятуючись від холоду, люди проявляють недбалість, не звертають уваги на дотримання елементарних правил пожежної безпеки. Майже всі пожежі з трагічними наслідками виникають у житловому секторі переважно сільської місцевості. В основному лихо приходить у будинки пенсіонерів, інвалідів та безробітних людей. Адже вони не мають коштів на виконання протипожежних заходів і здебільшого мешкають у старих дерев'яних будинках, де пічне опалення давно застаріло, належним чином не обслуговується та не ремонтується.

У зв'язку з цим Миргородський районний відділ Головного управління ДСНС України у Полтавській області ще раз нагадує про необхідність дотримання елементарних правил пожежної безпеки! Постійно контролюйте стан опалювальних печей та димарів, своєчасно їх ремонтуйте! Стежте за технічним станом електричних мереж! Не залишайте без нагляду увімкнені телевізори та інші електропобутові прилади! Будьте обережні під час паління та використання відкритого вогню на горищі, у підвалах, сараях та інших підсобних приміщеннях!

Запам'ятайте: слід постійно піклуватися про належний стан протипожежного захисту своїх помешкань та вміти зупинити розповсюдження вогню.

Миргородський районний відділ ГУ ДСНС України у Полтавській області

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]