Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Навчання під лозунгом натхнення і дружби
2015-09-30

Уже в котрий раз Центр естетичного виховання широко відчинив двері для юних, талановитих та завзятих першокласників. Вітаючи на урочистому параді-перекличці викладачів та вихованців Центру з новим 2015-2016 навчальним роком його директор Наталія Ночна побажала, щоб і цьогоріч навчання було цікавим, насиченим подіями та творчими здобутками.

- Наш заклад впевнено крокує в рядах найкращих позашкільних закладах України, - підсумувала досягнення вихованців Наталія Іванівна. - В минулому навчальному році наші гуртківці здобули вагомі перемоги у п’ятнадцяти обласних, дванадцяти всеукраїнських та чотирьох міжнародних конкурсах. Особливо активними були гуртки декоративно-прикладного мистецтва «М’яка іграшка», «Чарівний бісер» і «Майстриня», хореографічні колективи «Променад» і «Веснянка» і, звичайно ж, цирковий гурток «Мрія». Незабутнє враження на миргородців справила ювілейна програма народного ансамблю сучасного танцю «Екзотика». А народна студія естрадного вокалу «Соняшник» здобула на міжнародному фестивалі у серпні два перших, два других і чотири третіх місця. Шестеро найталановитіших вихованців Центру естетичного виховання відпочивали у дитячому таборі в Німеччині та Польщі.

Отож і нинішнього навчального року досвідчені педагоги й гуртківці прийняли у свій дружній колектив нових вихованців. І за доброю традицією відпустили в небо свої найпотаємніші і найзаповітніші мрії разом з різнокольоровими повітряними кульками. Своє прагнення до дружби і творчої співпраці діти виразили яскравими паперовими сердечками якими прикрасили символічне дерево.

Віра ЯВТУШЕНКО

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]