Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
На курорті "Миргород" оздоровлюються польські туристи
2017-09-08

Відпочивальники приїхали з міста Згожелець - побратима Миргорода. Група з 40 пенсіонерів придбали санаторні путівки та оздоровлюються на миргородському курорті. Переконав земляків відкрити можливості українського курорту бургомістр міста Згожелець Рафал Гроніч.

Він неодноразово приїжджав у Миргород з офіційними візитами та знайомився із санаторною базою міста. Попри складну ситуацію в державі, він вмовив пенсіонерів на відпочинок в місто-курорт, а нині приїхав поспілкуватися з ними особисто. У супроводі міського голови Сергія Соломахи, заступника генерального директора ПрАТ "Миргородкурорт" Наталії Бутенко вони зустрілися з іноземними відпочивальниками.

У конференцзалі курорту "Миргород" відбулася невимушена розмова. Відпочивальники дякували організаторам відпочинку в Миргороді. Гості відзначають широкий спектр оздоровчих процедур, рівень обслуговування, кліматичні умови та традиції. За словами польських туристів, на миргородському курорті лікують не лише тіло, а й душу. Позитивні враження від відпочинку поляки передали через баладу про Миргород та пообіцяли повернутися у більшому складі наступного року. Місцеві аматори сцени порадували іноземців українськими піснями та гуморесками.

Як зазначає міський голова Сергій Соломаха, географічно польське місто Згожелець - найвіддаленіше на карті і разом з тим, найближче по духу. За ці роки співпраця  переросла в плідне співробітництво. 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Виїзні прийоми у селах громади

Графік виїзних прийомів громадян спеціалістами Миргородської міської ради

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 01 травня 2024 року

     
     
Оголошення

Тендер на закупівлю медичного обладнання 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]