Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргородці попрощалися із воїном Миколою Колісником
2024-03-21

21 березня миргородці попрощалися із земляком, відважним воїном  Миколою Колісником. Захисник  загинув 10 березня 2024 року на Сумщині, навіки залишившись вірним військовій присязі. Поховали оборонця України з відповідними почестями на Алеї Героїв.

Микола Миколайович Колісник  народився 13 червня 1967 року в Миргороді. Закінчив 9 класів Миргородської середньої школи №7.  Вивчився на будівельника в місцевому ПТУ, закінчив Гадяцьку автошколу. Відслужив строкову службу у лавах Збройних Сил України.  Микола Миколайович працював на будівельних майданчиках Миргорода, у столярному цеху будівельно-монтажного управління «Курортбуд». У 2015 році Микола Колісник добровольцем пішов захищати територіальну цілісність нашої держави. Півтора роки був на Мар’їнському, Авдіївському та інших пекельних напрямках бойових зіткнень. Ветеран-АТОвець, солдат  Колісник воював спочатку у складі 32-ї окремої механізованої бригади, а з початку року доєднався до сміливих і вмотивованих бійців механізованої бригади імені Марка Безручка. На жаль, 10 березня 2024 року під час виконання бойового завдання  герой-танкіст солдат Колісник загинув смертю хоробрих внаслідок авіаційно-бомбового удару.  

Заступник Миргородського міського голови - начальник управління комунальних ресурсів  Сергій Швайка висловив щирі співчуття рідним полеглого воїна. А начальник групи морально-психологічного забезпечення Миргородського районного територіального центру комплектування  і соціальної підтримки, майор Богдан Зубченко передав матері загиблого державний прапор.

Вічна і світла пам'ять нашому земляку, який віддав життя за кожного з нас. Герої не вмирають!

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]