Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргородці отримають гуманітарну допомогу від БФ "Гуманіст"
2020-12-11

Працівники Миргородського міського центру СССДМ забезпечаують передачу гуманітарної допомоги від БФ "Гуманіст" сім'ям, які опинитися у складних життєвих обставинах. Наразі дві сім'ї вже отримали допомогу, них виховуються 5 дітей. Висловлюємо подяку директору БФ "Гуманіст" Анат Бондаренко та завідувачці відділення центру надання соціальних послуг Ірині Буренко, які координують проєкт в області.

Цьогоріч центр соціальних служб для сім'ї та молоді Миргородської міської ради взяв участь у проєкті “Оцінка та реагування на виклики щодо захисту дітей під час пандемії COVID-19”. У Полтавській області він проходив за підтримки благодійного фонду "Гуманіст", громадської спілки "Українська мережа за права дитини", UNICEF Ukraine та Міністерства соціальної політики України. Протягом липня-серпня 2020 року був проведений моніторинг сімей, які залишили дітей вдома під час карантину, для детального з'ясування їх проблем і потреб.

З метою запобігання влаштування дітей в інституції, родини на другому етапі проєкту отримують необхідну допомогу: набори продуктів, санітарно- гігієнічних засобів, постільну білизну, набори рушників, тощо. 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]