Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргородський «Склад» - володар міжрайонного Кубку "Народного депутата України" з футболу
2018-09-17

Команда господарів – «Склад» Миргород, яка у фінальному матчі перемогла гостей – ФК «Чайка» з Дейкалівки Зіньківського району – з рахунком 3:0, здобула перемогу в турнірі міжрайонного Кубку "Народного депутата України" з футболу серед аматорських команд.  А у  матчі за третє місце рахунок зафіксував перемогу команди «Авангард» з села Яреськи Шишацького району над суперниками ФК «Миргородщина» з рахунком 2:1.

Заключні футбольні зустрічі співпали з урочистостями з нагоди дня міста Миргорода. Відтак на трибунах зібралося дуже багато глядачів, які емоційно підтримували футболістів та отримали від ігор неабияке задоволення.

Привітали учасників та переможців турніру народний депутат Олег Кулінініч, який започаткував цей турнір. Долучилися до вітань також Миргородський міський голова Сергій Соломаха, голова Миргородської районної ради Леонід Яринич та виконавчий директор Федерації футболу Полтавщини Віктор Пожечевський.

Призери та переможці отримали грамоти та призи. За словами Олега Кулініча, в програші не залишився ніхто, бо команди здобули важливий досвід змагань, випробували свої сили з кращими аматорськими футбольними клубами п’яти районів 147-го виборчого округу. Всі виглядали достойно і в кожному матчі була запекла боротьба, тому глядачі теж отримали від ігор неабияке задоволення.

Міський голова Сергій Соломаха подякував миргородським футболістам за розвиток аматорського спорту та переможну гру і побажав подальших спортивних успіхів.

Організатори висловили сподівання, що третій турнір відбудеться обов'язково і пройде теж на високому організаційному рівні.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]