Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргородських призовників провели на військову службу
2018-10-08

08 жовтня 2018 року на призовній дільниці військкомату традиційно відбулися урочисті проводи призовників на строкову військову службу. 11 хлопців відправилися навчатися військовій службі: 7 призовників з району та 5 призовників із міста. Ці юнаки свідомо прийняли рішення, що пройдуть військову службу, ухилятися не збираються, бо вони дійсно є гідними громадянами України.

До майбутніх солдат звернувся військовий комісар підполковник Петро Довгаль. Легкої служби призовниками побажали заступник Миргородського міського голови Баришполець Борис, заступник голови Миргородської РДА Олександр Гуржій, артисти районного будинку культури. У дорогу юнаків благословив настоятель храму Всіх Святих Української православної церкви Київського патріархату в місті Миргороді отець Роман.

Перед направленням до військових частин призовники пройдуть навчання на полігонах та навчальних центрах Збройних Сил України, один із них це 184-й навчальний центр у с.Старичі Львівської області. Основне завдання молодого поповнення буде оволодіння технікою та озброєнням, в зону проведення ООС (АТО) призовники направлятися не будуть.

Особливості осіннього призову є продовження відповідним Указом Президента України строків призову до грудня місяця. Термін служби 12 місяців, хто має повну вищу освіту спеціаліст або магістр, та 18 місяців для нижчих рівнів освіти. Також, вже декілька років підряд призову до армії підлягають юнаки віком від 20 до 27 років.

Головноий спеціаліст відділення комплектування Миргородського ОМВК Світлана Темченко розповіла про  соціальні гарантії для призовників, які направляються на військову службу:
  при призові їм виплачується одноразова грошова допомога – 3.5 тис. гривень,
  військовослужбовці перебувають на повному державному утриманні,
  щомісячно виплачується до 400 грн. на додаткові особисті потреби,
  при звільненні виплачується вихідна допомога у розмірі 8-ми посадових окладів, надається відпустка терміном 10 діб, військова служба зараховується до стажу роботи, зберігається місце роботи та середній заробіток за умови офіційного працевлаштування.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]