Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргородські авіатори готуються до “The Royal International Air Tattoo – 2017”
2017-07-05

На базі Миргородської бригади тактичної авіації  готуються до  демонстраційного пілотажу на літаку Су-27, який планують  представляти на показі “The Royal International Air Tattoo – 2017”.  Цього року авіатори  до свого виступу  додали  кілька нових елементів.  Програму ускладнили бойовими розворотами  з бочками, ефектними зв’язками на зразок косих петель та  кількома «Дзвонами».

Подивитися на тренувальні виступи миргородських авіаторів приїхав подивитися підполковник з Великої Британії Джонатан Ніксон. Він переконаний, що британська публіка отримає велике задоволення від виступу українських пілотів.

Цьогоріч Україну представлятимуть  екіпажі двох винищувачів:  бойового  та навчально –бойового. Основне під час виступу -  показати можливості літака, його маневреність  та професійний рівень військового льотчика. За словами  прес-секретаря 831-ї бригади тактичної авіації Світлани Борисової, льотчики показували свою майстерність у 1996 та 2001 році.  Цьогорічна демонстраційна програма стала більш динамічною та видовищною в порівнянні з минулорічною.Миргородські пілоти демонстраційну програму виконують на серійних літаках, а не на спеціально підготовлених та переобладнаних для авіапоказів.

Міжнародне авіашову відбудеться в серпні.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]