Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргородська прокуратура інформує
2018-05-14

Прокурором Миргородської місцевої прокуратури 29 березня 2018 року до суду направлено обвинувальний акт у кримінальному провадженні  відносно двох жителів міста Києва, які попередньо змовившись між собою та невстановленим в ході розслідування чоловіком, протягом 21 та 22 березня 2018 року вчинили ряд шахрайств на території міста Миргород.

Двоє зі співучасників прибули до Миргорода, щоб безпосередньо отримувати кошти від потерпілих, а третій співучасник «Володимир», телефонував на стаціонарні телефонні номери та від імені нібито рідних потерпілих повідомляв про необхідність передачі коштів для лікування. Довірливими та незахищеними від дій шахраїв стали бабусі найстаршій з яких 84 роки. Усього зловмисники встигли заволодіти коштами в сумі близько 38 тис. грн. , після чого їх дії були припинені правоохоронцями.

Незважаючи на те, що законодавцем визначено даний вид злочину, як злочин середньої тяжкості, прокурором доведено необхідність обрання щодо них запобіжних заходів утримання під вартою та цілодобового домашнього арешту.

В ході досудового слідства та судового розгляду зловмисниками відшкодовано потерпілим спричинену шкоду в повному обсязі. Під час судового розгляду обвинуваченими та потерпілими укладено угоду про  примирення, де серед іншого потерпілими визначено міру покарання кривдникам, що  відповідає санкції  ч. 2 ст. 190 КК України. Вироком Миргородського міськрайонного суду від 17 квітня 2018 року затверджено дану угоду.

Матеріали кримінального провадження щодо третього зловмисника на ім’я Володимир виділені прокурором в окреме провадження, досудове слідство  щодо нього триває.

Перший заступник керівника

Миргородської місцевої прокуратури        

І. Сагайдачний

ОГОЛОШЕННЯ
     
Виїзні прийоми у селах громади

Графік виїзних прийомів громадян спеціалістами Миргородської міської ради

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 01 травня 2024 року

     
     
Оголошення

Тендер на закупівлю медичного обладнання 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]