Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргородська громада відкрита до співпраці та розширення сфер співробітництва
2024-03-27

На цьому наголосив  міський голова Сергій Соломаха під час участі у тренінгу "Міжмуніципальне співробітництво громад. Залучення додаткових ресурсів для підвищення якості життя громади", організований проєктом USAID "Говерла" 26 березня 2024 року.

Миргородський міський голова Сергій Соломаха та його заступниця - начальник управління економічного розвитку та інвестицій Наталія Молочко були активними учасниками цього тренінгу і поділилися досвідом співробітництва Миргородської громади. За словами Сергія Соломахи, співробітництво почалося зі створення у Миргороді Центру комплексної реабілітації дітей з інвалідністю. Цей заклад надавав послуги не лише жителям міста, але і мешканцям сусідніх районів. Згодом - утримання та функціонування місцевої пожежної охорони (яка на той час була у власності Миргородської районної ради). Саме така співпраця на основі спільних інтересів і сприяла розвитку партнерських відносин між суб'єктами співробітництва. Це стало основою для розвитку співробітництва і в інших сферах. І вже станом на 2023 рік було укладено 16 договорів про співробітництво, яке здійснювалося у формі делегування виконання окремих завдань у різних сферах з передачею відповідних ресурсів. Нині громада має укладені договори про співпрацю з Комишнянською, Великосорочинською, Ромоданівською, Гоголівською та Великобагачанською громадами. Розглядає перспективні напрямки розвитку співробітництва: спільне фінансування  чи утримання комунальних підприємств «Миргородська лікарня інтенсивного лікування» та «Тепловодсервіс»; організація співробітництва щодо утилізації відходів, а також відкрита до співпраці та розширення сфер співробітництва.

Також міський голова зауважив, що в процесі організації співробітництва громада отримала ефективну допомогу від проєкту "Говерла". Експерти цього міжнародного проєкту провели аналіз діяльності громади та надали відповідні рекомендації і методичну підтримку в процесі організації співробітництва.

Дякуємо за підтримку і сподіваємося на подальшу взаємодію!

ОГОЛОШЕННЯ
     
“Гаряча” телефонна лінія

29 квітня 2024 року з 16 до 17 години буде проведено особистий прийом громадян в режимі  “гарячої” телефонної лінії керуючою справами виконавчого комітету Нікітченко Антоніною Борисівною. Охочих просимо звертатися за телефоном 5-25-01.

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]