Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргород відвідали представники програми «U-LEAD з Європою»
2018-06-12

12 червня експерт програми «U-LEAD з Європою» Ольга Калініченко побувала у Миргороді. Мета її візиту - визначення фактичних потреб для модернізації ЦНАП.  Вона повідомила, що з 2016 року в Україні працює міжнародна програма, яка фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією. Програма має на меті сприяння реформі децентралізації в Україні в цілому та розширення можливостей місцевих громад для надання громадянам високоякісних адміністративних послуг через створення та підтримку ЦНАП.

Очікується, що до кінця 2020 року буде здійснена підтримка діяльності 600 ЦНАП, які зможуть задовольняти потреби громадян України. У першому раунді Програми було відібрано 150 громад, які отримають технічну та фінансову підтримку для створення та модернізації центрів надання адміністративних послуг. Заявку, яку подало наше місто, також було зараховано до числа громад-претендентів на фінансову допомогу для осучаснення Миргородського ЦНАП.

Під час візиту в Миргород експерт у супроводі керуючої справами виконавчого комітету Антоніни Нікітченко, керівника ЦНАП Оксани Коротіної, начальника відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту Тетяни Усик оглянули хід ремонтних робіт на об'єкті, де згодом відриється новий ЦНАП. Там поспілкувалися із замовником та підрядником. Також відбулася зустріч з міським головою Сергієм Соломахою та керівництвом Миргородського району. Під час зустрічі йшлося про перспективу створення спільного Центру надання адміністративних послу для мешканців майбутньої ОТГ, було обговорено рекомендації експерта. За круглим столом, який відбувся у залі засідань міської ради за участю керівників віддлів та громадських активістів, Ольга Калініченко презентувала результати роботи міжнародної програми, навела приклади створення ЦНАП у співпраці «U-LEAD з Європою» та докладно зупинилася на питанні визначення фактичних потреб для осучаснення Миргородського ЦНАП. За її словами, конкретні види допомоги та її обсяги будуть визначені спільно Програмою та громадою, з урахуванням методологічних підходів Програми до функціонування належного ЦНАП.

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]