Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргород відвідали представники Федерації канадських муніципалітетів та Проекту ПРОМІС
2015-06-25

Вже з цієї осені 4 міста Полтавської області матимуть можливість розпочати співпрацю з проектом міжнародної технічної допомоги «Партнерство для розвитку міст» (Проект ПРОМІС), отримають доступ до найсучасніших знань та ресурсів у сфері місцевого економічного розвитку. Наразі відбувається конкурсний відбір міст, який завершиться 25 вересня.  26 міст попередньо надіслали анкету для відбору. По участь у Проекті заявив і Миргород.

25 червня група канадських та українських експертів зустрілася з міським головою Сергієм Соломахою, працівниками управлінь та відділів, які займаються питаннями економічного розвитку, представниками бізнесу та громадських організацій. Українські та закордонні експерти приїхали до Миргорода, щоб обговорити можливість співпраці. Делегація прибула у складі 9-ти представників проекту: Олександр Кучеренко – директор проекту ПРОМІС,  Ірина Губарець – Керівник проектів, Посольство Канади в Україні, Олег Войтович - Головний експерт з питань міжвідомчої співпраці та економічного розвитку, проект ПРОМІС,  Кейді Ворд – головний експерт з питань врядування, проект ПРОМІС, Канада,  Грант Хопкрофт – Муніципальний експерт з питань демократичного врядування, м.Лондон, Канада, Наталія Рогуліна – Координатор навчальних програм та з питань впровадження Проекту ПРОМІС,  Оксана Алієва – консультант з питань охорони довкілля, Олександр Мазурчак – Перший заступник виконавчого директора АМУ та Денис Даниленко – перекладач.

Під час зустрічі йшлося про те, чого вдалося досягти в стратегії розвитку Миргорода та обговорено напрямки, які можуть зацікавити експертів проекту, наголошувалося на активній участі громадськості і представників бізнесу як рівноправних партнерів проекту.

Сергій Соломаха зазначив, що Миргород має певний досвід щодо співпраці з іноземними партнерами та участі у міжнародних та муніципальних проектах. Чимало актуальних ініціатив вдалося реалізувати, але у місті залишається низка питань, які треба вирішити. Зокрема, місту-курорту треба розвивати туристичний сектор, удосконалювати систему демократичного врядування,  поліпшувати бізнез-клімат для малого і середнього бізнесу.

Ці питання виокремив і перший заступник виконавчого директора  АМУ Олександр Мазурчак. Неодноразово перебуваючи у Миргороді, він вивчив його позитивні напрацювання та проблеми.

Як повідомив директор проекту ПРОМІС Олександр Кучеренко, проект ПРОМІС співпрацюватиме з 16 містами-партнерами з чотирьох областей України (Вінницької, Запорізької, Івано-Франківської, Полтавської). Проект міжнародної технічної допомоги «Партнерство для розвитку міст» (Проект ПРОМІС) спрямовано на зміцнення муніципального сектору в Україні, впровадження ефективного демократичного управління та прискорення економічного розвитку шляхом підвищення спроможності українських міст у сфері демократизації врядування та місцевого економічного розвитку; створення сприятливого середовища для розвитку малого та середнього бізнесу; підтримка процесу децентралізації та інтегрованого планування розвитку на місцевому, регіональному та національному рівнях.

Довідково:

Проект ПРОМІС впроваджується з квітня 2015 року до грудня 2020 року Федерацією канадських муніципалітетів (ФКМ) за фінансової підтримки Уряду Канади.Партнери Проекту: Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, Асоціація міст України (АМУ), Обласні ради та обласні державні адміністрації чотирьох визначених областей (Вінницька, Запорізька, Івано-Франківська, Полтавська області).

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]