Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргород провів випускників у доросле життя
2018-06-27

Ось і промайнув випускний - 2018! Позаду хвилювання, підготовка і саме свято. А попереду у наших креативних, талановитих, кмітливих, веселих, завзятих дівчат та юнаків – цікаве студентське життя. Вечір 26 червня захопив усе місто виром яскравого дійства. На центральній площі миргородці вітали випускників 2018 року.

Безліч сюрпризів чекало їх: мудрі настанови міського голови Сергія Соломахи, цінні подарунки медалістам від Народного депутата України Олега Кулініча, щире добре слово начальника відділу освіти Тетяни Колибельнік та музичний привіт від педагогів, які були поруч з дітьми усі їхні шкільні роки, подарункові сертифікати від ювелірного салону «Золотинка» медалістам та переможцям обласних етапів олімпіад з базових дисциплін та конкурсу – захисту науко-дослідницьких робіт МАН, побажання добра та грандіозних звершень голови «Молодіжного парламенту м. Миргорода» Арсена Шумейка; феєричне хореографічне вітання ансамблю мажореток «Віва» (керівник А.А. Хоменко).

            Зворушливі слова вдячності та пісенні подарунки вчителям і друзям випускниць Зозуліної Тетяни та Горбовцової Інни усіх зворушили до сліз. А завершив святкове дійство красивий прощальний вальс випускників.

            Місто миру і злагоди провело наших любих дітей у доросле життя з вірою, що вони не забудуть рідну домівку, рідну школу та рідне місто.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]