Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргород поділився досвідом з представниками Донецької та Луганської областей
2018-03-15

12-16 березня в нашій області із навчальним візитом перебувають представники органів місцевого самоврядування та громадських організацій із Луганської та Донецької областей. Їх цікавить досвід Полтавщини у використанні механізмів міжмуніципальної співпраці, залучення інвестиційних ресурсів та участь в програмах і проектах міжнародної технічної допомоги. 14 березня делегати відвідали Миргород.

Зустріч із представниками різних сфер життєдіяльності Луганщини та Донеччини відбулася у залі засідань міської ради. Гостей цікавлять наші найкращі локальні практики сталого розвитку та інноваційні методи у різних сферах та міжмуніципальному співробітництві  громад. Спілкуючись із гостями міський голова Сергій Соломаха акцентував увагу на особливостях розвитку курортного міста та  разом з начальником відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту Тетяною Усик розповіли про результати співпраці в проектах міжнародної технічної допомоги, поділилися практичними інноваційними заходами, які за словами Сергія Соломахи, вдалося втілити завдяки наполегливій і плідній співпраці людей, організацій, влади на різних рівнях.

У партнерстві з міжнародними організаціями в Миргороді успішно реалізовуються такі програми, як українсько-канадський проект «Партнерство для розвитку міст «ПРОМІС», проект ПРООН/ЄС «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду», швейцарсько-український проект DESPRO «Підтримка децентралізації в Україні», проект USAID "Місцеві альтернативні джерела енергії, м. Миргород" (МАДЕМ), Угода мерів та АЕМУ – провідна ініціатива, започаткована Європейським Союзом, програма Demo Ukraina DH "Модернізація теплового району "Авіамістечко" в м. Миргород Полтавської області",  проект Європейського Союзу "Модернізація виробництва, постачання та споживання теплового району в місті Миргород (MO.GE.DI.CO)",  проекту Smart-city та низки інших ініціатив, реалізованих у бюджетних та громадських будівлях. Загалом у минулому році  на розвиток інфраструктури міста вдалося залучити більше 60 млн.грн.інвестицій.

Радник ПРООН з питань примирення і соціальної єдності Анна Борова подякувала  за змістовну інформацію та розповіла про особливості Луганщини та Донеччини. Інші гості зі сходу України задали свої запитання. Також учасникам заходу організували екскурсію  курортом " Миргород" та містом.

Довідково. Візит гостей з Донбасу відбувається завдяки ЄС в рамках проекту «Відновлення врядування та примирення в охоплених конфліктом громадах України». Він реалізується ПРООН в Україні за підтримки Швейцарської Конфедерації, уряду Швеції та організаційній складовій Полтавського ресурсного центру розвитку громад Полтавської облдержадміністрації.

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]