Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргород готується до Нового року
2016-12-13

Про організацію Новорічних і Різдвяних свят йшлося на засіданні виконавчого комітету, що відбувся 12 грудня. Якими будуть цьогорічні свята?- доповідав заступник міського голови Костянтин Кірпосенко. Він повідомив, що з метою залучення організацій, підприємств, установ та приватних підприємців до святкового оформлення міста розпорядженням міського голови оголошено конкурс на краще оформлення вітрин серед об’єктів торгівлі, ресторанного господарства, який триває із 28.11.2016р. по 28.12.2016р. Наприкінці року будуть оголошені переможці. На цьому тижні почнуть формувати головну ялинку на центральній площі. Відкриття центральної ялинки міста заплановано на 19 грудня. 23 грудня о 16 годині планується проведення 17 відкритого рейтингу популярності "Людина року".

У 7 мікрорайонах міста будуть проведені новорічні ранки з конкурсами і подарунками. Заходи для дітей розпочне Святий Миколай. У центрі естетичного виховання 16 грудня пройде захід для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування з переглядом новорічної вистави, врученням солодких подарунків.19 грудня вони візьмуть участь в обласному дитячому святі до Дня Святого Миколая в академічному обласному театр ляльок. 28 грудня у центрі естетичного виховання відбудеться новорічне свято для дітей пільгових категорій. Новорічні ранки в навчальних закладах міста проходитимуть з 18 по 28 грудня. Вручення святкових подарунків за місцем перебування дітей-інвалідів, які не відвідують навчальні заклади міста, проводитиметься Центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Як завжди, заплановані новорічні ранки для дітей на центральній площі міста. У період зимових канікул у плані заходів передбачені екскурсії учнів навчальних закладів міста у різні міста України.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]