Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Міжвідомчий форум
2017-03-16

Міський голова Сергій Соломаха взяв участь у міжвідомчому Форумі для представників органів влади  Полтавської області "Ефективне врядування  в громадах - запорука прискореного  розвитку  Полтавщини", що відбувся 16 березня. За словами організаторів форуму – представників Проекту ПРОМІС та Полтавської ОДА, налагодження співпраці та обміну інформацією між центральною виконавчою владою та регіональними, місцевими органами влади сприятиме економічному росту, підвищенню конкурентоспроможності та якості життя населення Полтавщини.

«Полтавщина увійшла у четвірку областей, які приймають участь у реалізації проекту допомоги місцевому самоврядуванню. Це висока відповідальність перед нашими партнерами. Необхідно підтвердити нашу спроможність та показати як реалізується реформа децентралізації місцевого самоврядування в Полтавській області», - зазначив голова ОДА Валерій Головко.

Як розповіла головний радник з питань врядування Кейді Ворд, проект ПРОМІС працює в Полтавській області у трьох напрямках. «У рамках проекту ми сприяємо демократичному врядуванню, розвитку малого та середнього бізнесу, допомагаємо збільшувати інвестиційну привабливість. У питанні міжвідомчої координації ми співпрацювали з обласною адміністрацією», - розповіла вона.

Для Миргорода, зокрема,  проект ПРОМІС цікавий тим, що допомагає розробити стратегію міста. Дає відповіді на питання децентралізації. Навчає співпраці з громадою. Допомагає малому та середньому бізнесу”, – розповів Миргородський міський голова Сергій Соломаха в інтерв"ю " Новинам Полтавщини.

На форумі учасники обговорили способи підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування та перепідготовку кадрів для ОТГ, ознайомилися з методами практичного втілення моделей демократичного врядування в громадах. Зокрема, залучення ресурсів міжнародної технічної допомоги, інклюзивний розвиток громад. Власним  досвідом успішного місцевого економічного розвитку та демократичного врядування з присутніми поділилися депутат міської ради м. Вон (провінція Онтаріо, Канада) Алан Шефман.

Довідково: ПРОМІС – це проект міжнародної технічної допомоги, який спрямований на зміцнення муніципального сектору в Україні, впровадження ефективного демократичного управління та прискорення економічного розвитку шляхом підвищення спроможності українських міст у сфері демократизації врядування та місцевого економічного розвитку; створення сприятливого середовища для розвитку малого та середнього бізнесу; підтримка процесу децентралізації та інтегрованого планування розвитку на місцевому, регіональному та національному рівнях.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]