Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Міжнародні перевезення домашніх тварин здійснюються виключно за паспортами встановленого зразка
2019-08-12

Звертаємо увагу власників домашніх тварин, що з 1 серпня міжнародні перевезення домашніх тварин здійснюються виключно за паспортами встановленого зразка. З 01.08.2019 відомості паспортів на тварин не встановленого зразка при перетині державного кордону не братимуться до уваги. Переміщення домашніх собак і котів здійснюватиметься виключно за ветеринарно-санітарними паспортами на домашню тварину встановленого зразка.

Нагадаємо, що єдина форма бланку ветеринарно-санітарного паспорта на домашню тварину (домашні тварини – коти, собаки) затверджена наказом Мінагрополітики від 26.10.2017№ 578. Підставою для оформлення ветеринарно- санітарного паспорта є: клінічний огляд тварини; наявність відповідних діагностичних досліджень та профілактично-лікувальних обробок, включаючи щеплення проти сказу. Видача ветеринарно-санітарного паспорта на тварину передбачена Законом України «Про ветеринарну медицину» та входить до переліку платних адміністративних послуг, які надаються Держпродспоживслужбою, органами та установами, що належать до сфери її управління. Розмір плати за їх надання, затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 9 червня 2011 року №641 та складає 51 грн. 29 коп. Зараз право надання даної адміністративної послуги мають лише державні установи ветеринарної медицини, зокрема державні лікарні ветеринарної медицини. Підстави для відмови у видачі ветеринарно-санітарного паспорта визначені частиною сьомою статті 32 Закону України «Про ветеринарну медицину» та передбачають:

  • недотримання ветеринарно-санітарних заходів, передбачених законодавством; ускладнення епізоотичної ситуації на відповідній території, потужності (об’єкті);
  • неможливість безпосереднього огляду об’єкта державного ветеринарно-санітарного контролю та нагляду;
  • відсутність документального підтвердження епізоотичного благополуччя місцевості походження та ветеринарно-санітарного стану об’єктів; відсутність необхідної ветеринарної обробки тварин, їх карантинування, відповідних досліджень та/або експертного висновку.

Ветеринарно-санітарний паспорт на тварину чинний до моменту її смерті. З моменту набуття чинності наказу про запровадження нового зразка ветеринарно- санітарного паспорта на домашню тварину Держпродспоживслужба здійснила необхідну організаційну роботу щодо забезпечення централізованого виготовлення бланків таких паспортів. Ветеринарні паспорти старого зразка у власників тварин не вилучатимуться, але вони не визнаються при операціях купівлі-продажу домашніх тварин, видачі ветеринарних документів чи при переміщенні за кордон.

Миргородське міськрайонне управління Держпродспоживслужби

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]