Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Місто Маарду підтримує Україну та Миргород
2022-03-16

Громади міст-побратимів підтримують миргородців, український народ у боротьбі за свободу, незалежність та територіальну цілісність держави. На адресу міської ради та міського голови надійшов  лист від муніципалітету нашого міста-побратима Маарду.

"Шановні миргородські колеги! Ми спустошені та шоковані російською військовою агресією в Україні. Місто Маарду стоїть з народом України та Миргорода, з кожним українцем, який бореться зараз за вільну Україну. Ми засуджуємо напад Російської Федерації на суверенну державу Україна та солідарні з народом України та її демократично обраним урядом. Ми засуджуємо насильство та агресію, які ставлять мільйони людей по всій Україні під серйозну небезпеку. Міська влада Маарду готова допомогти нашому місту-побратиму Миргород у ці важкі часи та зробити все, що в наших силах, щоб підтримати миргородців.

Ми солідарні з миргородцями і з великим занепокоєнням і захопленням ставимося до вашої боротьби. Нас надихає ваша відданість і стійкість. Будь ласка, будьте сильними!" - йдеться у листі.

"Дякуємо нашим друзям  з естонського міста Маарду. Ваша підтримка  для нас дуже важлива. Разом за Україну!"- прокоментува лист міський голова Сергій Соломаха.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]