Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Місія ОБСЄ у Миргороді
2016-09-07

Шостого вересня у Миргороді працюють представники держав-учасниць і держав-партнерів ОБСЄ. Іноземні військові та українські аташе беруть участь у показі авіаційної бази та демонстрації озброєння і техніки 831-ї бригади тактичної авіації відповідно до Віденського документа 2011 року про заходи зміцнення довіри і безпеки. У межах місії до Миргорода прибули 75 військових з 34 країн. Розпочали з брифінгу, що відбувся у районному будинку культури.

У відкритому діалозі взяли участь: командир повітряного командування "Центр", заступник командувача Повітряних сил ЗСУ Анатолій Кривоножко, заступник голови Полтавської ОДА Олег Пругло, командир військової частини А1356 Сергій Ялишев, Миргородський міський голова Сергій Соломаха, голова Миргородської РДА Юрій Коваленко, директор ПрАТ "Миргородкурорт" Олександр Гавловський.

Перед тим, як показати делегації бригаду тактичної авіації, було організовано брифінг. Приймаюча сторона презентувала систему повітряної оборони України загалом та авіаційну базу Миргорода. Мова йшла про структуру об’єднання, військовослужбовці якого виконують бойові завдання по захисту повітряних кордонів України. Розповідаючи про виконання завдань у ході АТО, командири, представники обласної та міської влади наголошували на безумовному дотриманні українськими військовими норм міжнародного гуманітарного права та професіоналізмі українських військових. Після години спілкування місія ОБСЄ у супроводі журналістів провели день у 831-й бригаді тактичної авіації. На місці іноземці знайомилися з навчально-тренувальною базою, відповідним спорядженням, матеріальним забезпеченням, бойовою технікою та побутовими умовами авіаторів. Для делегатів влаштували екскурсію навчальними приміщеннями та показали, як готують майбутніх авіаторів до польотів. Представники місії цікавилися годинами польотів миргородських авіаторів, співпрацею у зоні відповідальності з військовими частинами і підрозділами, як відбувається реабілітація воїнів після участі в бойових діях.

У межах візиту місії ОБСЄ також було заплановано польоти найкращих льотчиків 831-ї бригади тактичної авіації.

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]