Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Крим – це Україна
2018-03-17

Миргородська міська публічна бібліотека для дорослих ім. Д. Гурамішвілі презентує відвідувачам книжкову експрес-виставку «Крим – це Україна», долучившись тим самим до Всеукраїнської акції, що проходить у ці дні з метою висловити чітку й однозначну позицію: "Україна – єдина!».

Переглянувши її, читачі можуть познайомитися із розповідями про Кримську давнину («Крим: Дорогою тисячоліть». Сімферополь: Таврія, 2001), що ґрунтуються на дослідженнях вчених – археологів та краєзнавців; проаналізувати спільність історичної долі України і Криму завдяки історику Василеві Чумаку ( «Україна і Крим:. Феномен на межі Європи і Сходу». Київ, 1993); переглянути чудовий фотоальбом «Перлини Криму» ( Київ: Спалах, 2002); разом з доктором політичних наук, професором Людмилою Чекаленко проаналізувати конкретні історичні події щодо перепідпорядкування Криму УРСР ( журнал «Віче». 2014. №5. Стор. 16-19). Матеріали періодичних видань, зокрема, журналів «Країна», «Український тиждень», «Новое время страны» та газети «День», нагадують читачам про зовсім не далекі реалії 2014 – 2017 рр., що призвели до теперішньої ситуації у Криму. Безперечно, найповнішим дослідженням питання є книга українського політичного експерта, одного з найвідоміших українських політконсультантів Тараса Березовця «Анексія: острів Крим. Хроніки "гібридної війни"» У ній аналізуються механізми та технології, так званої гібридної війни, розв’язаної військами Російської Федерації («зеленими чоловічками») на території АР Крим. Окремо досліджується розвідувальна та інформаційно-пропагандистська операція російських спецслужб, яка дозволила підготувати анексію Криму, починаючи з 1991 року. Книга у хронологічному порядку охоплює період із 18 лютого по 18 березня 2014 року, коли Крим і Севастополь було офіційно анексовано та включено до переліку суб’єктів Російської Федерації. «Анексія: Острів Крим» містить ексклюзивні свідчення, надані спеціально для цієї книги українськими, російськими й міжнародними політиками та військовими, експертами, журналістами, активістами, які стали очевидцями окупації.
  Художня література півострова представлена твором письменника Віктора Стуса «Вольному – воля», повістю – версією про пригоди Тараса Шевченка на Миргородщині восени 1845 року.
  Крим – це Україна! Ми обов’язково будемо разом!

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]