Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Концерт гітарної музики ’’Весна’’
2018-05-11

5 травня в Миргородській дитячій музичній школі було святково, радісно, світло та весняно! Аромат бузку та тюльпанів вабив всіх любителів музики до ошатної зали школи, щоб знову поринути в чаруючий світ звуків її Величності Гітари!

Цього сонячного дня викладачі та учні відділу гітари Миргородської ДМШ гостинно зустрічали гостей на концерті гітарної музики ''Весна''. Бажаючих послухати та побачити це дійство було надзвичайно багато, що неабияк додало сил та впевненості юним гітаристам. Нашій незмінній та неперевершеній  ведучій  Нечипорчук Н.В. вдалося створити атмосферу свята музики з ароматом весни.

Метою таких заходів є залучення до концертних виступів  якомога більше юних виконавців  і нам це вдалося. Сценарій налічував майже 30 концертних номерів! Серед них були і початківці учні 1 класу  Сулима Максим, Оврах Софія, Пастух Аня, Клименко Олександр, Французова Олександра та 2 класу Циганська Лана, Юрко Настя, Мисник Марія, Максубов Максим, Юхименко Денис, Остапенко Мар'яна,  Пономаренко Вікторія.  Більш впевнено тримались учні 3 класу Вовк Аня, Гуляєв Нікіта, Зеленець Михаїл, Тимошенко Андрій та Левченко Олена, які вже не вперше беруть участь в концертах. А  досвідчені виконавці Ткач Михайло, Махно Ольга та Гомела Ілля  своїми виступами ще раз  довели свою любов до гітари. Крім солістів в концертній програмі взяв участь і ансамбль гітаристів старших класів. Діти старалися та багато працювали на репетиціях недаремно, бо їх гру оцінили вдячні слухачі. І завершаючим етапом концерту стали виступи лауреатів обласних, Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів Назимка Олександра, Ситника Іллі, Моргуна Ярослава та відомого тріо гітаристів у складі: Гомели Іллі, Ситника Іллі та Моргуна Ярослава. В сьогоднішньому репертуарі тріо відомі мелодіі для широкого кола любителів музики. І слухачі оцінили їх гучними оплесками та вигуками ''Браво!'' Хлопці ще раз довели свій високий професіоналізм та відданість гітарному мистецтву!

Цей концерт відбувся завдяки злагодженій команді однодумців:  викладачів відділу гітари Кальної Н.І., Маляр Н.С., Нечипорчук Н.В., Касьяненка М. М., зав. відділу гітари  Оксьоненко Л.А. та наших учнів та їх батьків!

Відвідуйте наші концерти! Діти грають для Вас!

 

Завідувач відділу гітари Л.А.Оксьоненко

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]