Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Конкурс для вихователів «Міс педмайстерність»
2018-01-31

Сьогодення ставить нові вимоги до дошкільної освіти в цілому й до кожного вихователя окремо. Педагоги мають бути творчими особистостями, новаторами ідей, постійно підвищувати свою професійну майстерність, бо тільки креативний педагог може виховати творчу особистість. Тому на сучасному етапі найбільш актуальним завданням методичної служби є розвиток творчого потенціалу педагогів. Реалізувати це завдання можна за умови якісно нових підходів до роботи з педагогічними кадрами.

Так, у ДНЗ № 5«Сонечко» (завідувач Шклярук Л.А.) вихователь-методист Солонець І.М.  постійно використовує нові форми роботи, які допомагають  педагогам піднятися на більш високий професійний рівень, спонукають їх діяти, творити, шукати, пізнавати, відкривати. 23.01.2018 року в закладі відбувся конкурс для вихователів «Міс педмайстерність», під час якого вихователі презентували досвід своєї педагогічної діяльності та власноруч виготовлений дидактичний матеріал із розділу програми «Дитина в сенсорно-пізнавальному просторі», показали високий рівень теоретичних знань з фахових методик,  продемонстрували творчі здібності під час театралізації казки за вибором. За рішенням журі  звання «Міс педмайстерність» розділили вихователі групи раннього віку «Малятко» Помєщикова Л.О. та Белезюк В.М.

Методист відділу освіти Миргородської міської ради  Гречка Л.М. привітала переможців та наголосила, що використання сучасних технологій, побудованих на інтерактивних формах роботи, сприяє підвищенню професійної підготовки педагогів, згуртуванню колективу. Саме оригінальність, новизна викликають інтерес, вносять в освітній процес свіжі думки, нові ідеї.

Гречка Л.М.,

методист відділу освіти

Миргородської міської ради

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]